GINOP-1.2.2-15-2015-00429

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A Pet-Form Kft. termelési kapacitásának és termékválasztékának bővítése” című, GINOP-1.2.2-15-2015-00429 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 32 944 173 Ft azaz harminckétmilliókilencszáznegyvennégyezer- százhetvenhárom Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

Projekt szakmai tartalma:

A beszerzésre kerülő PE. fúvógép műszaki felszereltsége rendkívül jónak tekinthető. A gép el van látva 100 pontos MOOG falvastagság szabályozó egységgel, mely a flakon alapanyag felhasználását teszi gazdaságossá, és a gép energiahatékonyságát segíti elő. A flakonszivárgás tesztelő berendezés az elkészült flakont vizsgálja, a selejtet rögtön eltávolítja és továbbítja a daráló egységhez.

A beszerzésre kerülő Jungheinrich ERC 216 típusú elektromos vezetőállásos targonca teherbírása 1600 kg, emelési magassága 3100 mm, impulzusvezérlésű, ZZ Duplex oszlopokkal van ellátva, 2 db akkumlátorral, akkumlátor cserepaddal felszerelt, ami a folyamatos 3 műszakos munkarendet teszi lehetővé. Az üzem belső terében végzendő építőipari munkálatok, felújítás-átalakítás, az extruder elhelyezését teszik lehetővé.

A program keretében került elkészítésre a petform.hu magyar nyelvű oldal is.